Varen ble lagt i handlekurven din!

Til betaling Fortsett å handle

Trenger du nye tåspissko?

For at vi skal kunne hjelpe deg med å finne dine nye tåspissko, må du bestille en prøvetime hos oss. Vi setter av 20 min hvor vår tilpasser kun fokuserer på deg og dine føtter hele prøvetiden.

Hvis du ønsker å kjøpe tåspissko ved en senere anledning, koster en prøvetime 200 kr. Prøvetimen kan bestilles via telefon. 93421517, eller på mail, doda@doda.no.

Har du hatt tåspiss fra før anbefales det sterkt å ta med det gamle paret, i tillegg til padsene dine. Dette er til stor hjel nå vi skal finne dine nye sko.

Er det dine første tåspissko er det lurt å informere oss om dette, så vi kan sette av litt ekstra tid til deg.

 

Det er mye som spiller inn for å finne de riktige tåspisskoene.

Man må se på bredden og lengden på foten. Samtidig spiller også fotens form, styrke, fleksibilitet, kompresjonsmulighet, høyde på vristen og lengde på tær, en veldig stor rolle.

 

En riktig sko vil følge danserens linje, beskytte de skjøreste delene av foten og la danseren nå hennes potensiale uten at hun trenger å bekymre seg over skoene.
En feil sko kan forårsake smerte, hindre danseren i å komme seg over bokse eller tvinge danseren til å stå pronert eller siklet.

 

(Bildet viser forskjellige plasseringer av tær og hvilken boks som passer til hvilke tær, illustrasjonen tar ikke hensyn til bredde, lengde på tær, lengde på foten eller noen av de andre faktorene)


Vi gleder oss til å se akkurat deg på prøvetime for tåspissko her hos oss.

Vi ønsker dere en flott danse-høst i 2015!

 

 

Ønsker der å lese litt  mer om hvordan tilpasse tåspissko.

Gå inn her: http://pointeperfect.com


 

 

 

  

 

Tilbake