Varen ble lagt i handlekurven din!

Til betaling Fortsett å handle

Godt Nytt År kjære kunder

Det er nå snart 7 år siden det hele startet med en liten butikk og en eier med store ambisjoner. Kunder har sakte, men sikkert kommet til, vært fornøyd med sin opplevelse, kommet tilbake, og tatt nye kunder med seg.

Det er med ydmykhet og takknemlighet jeg nå gjennomgår oppsummeringen.

Tusen, tusen, tusen takk til alle dere flotte kunder og venner for alle fine stunder sammen her i butikken. Uten dere ville ikke drømmen min blitt virkelig!

Tusen takk til dere som forteller om oss til venner, naboer og kjente.

Tusen takk til mine kollegaer som sammen gjør oss til et kjempe bra team.

En SPESIELT stor takk til min kjære Zoran, som har pusset opp vår nye butikk i Byporten, og stått sammen med meg hele året. Pakket opp, ryddet og stort sett gjort som han har fått beskjed om. Love you!

Tusen takk til dere som tar bryet med å linke til oss fra blogger og FB, og gjør enda flere oppmerksomme på at vi finnes.

Tusen takk til dere som viser tålmodighet, forståelse og toleranse når vi gjør feil, eller leveringer av andre årsaker ikke alltid går som planlagt.

Det har vært et fantastisk første år her i Byporten. Selv om ikke alt har helt vært på stell, etter tilbakemeldingene som har kommet å dømme, så lover dette bra for fremtiden.Takk takk takk, 2016 blir vårt År!

Vi bretter nå opp ermene og går inn i 2016 med ambisjoner om å bli enda bedre.

TUSEN TAKK og Godt Nytt År!       

 

Tilbake